Sam (34):

Met behulp van mijn Personal Body Coach heb ik een goede levens- en trainingsstijl ontwikkeld.

Sam wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Sam

Ik was al een jaar aan het trainen met eigen en gekochte schema’s, maar toen hoorde ik van Personal Body Plan. Toen ik ermee begon duurde het even voordat ik er goed in zat. Maar met behulp van mijn Personal Body Coach heb ik een goede levens- en trainingsstijl ontwikkeld.

Na een aantal maanden begon ik resultaten te zien. De combinatie training/voeding/rust werkt echt goed. Na zes maanden heb ik even een pauze gehad van een aantal maanden en toen toch weer ingeschreven voor een tweede termijn. Wederom ben ik heel tevreden, het gaat nu bijna automatisch.

Ik heb net verlengd. Thanks team van Personal Body Plan en in het bijzonder mijn Personal Body Coach Nick! Hij heeft me er echt bij gehouden en altijd op de zwakke momenten motiveert hij mij. Zonder hem had ik deze resultaten nooit behaald!

— Sam

Het plan van Sam

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sam

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1965 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.