Sabine:

Als je iets echt wilt, dan lukt het ook.

Sabine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sabine

Ik was al bekend met Personal Body Plan omdat een vriendin van mij dit had gedaan. Toen ik Tom zijn boek gelezen had, was ik om. Ik ging dit doen. Overgewicht had ik niet, maar wilde gewoon weer strak in mijn vel zitten. Een keer er echt voor gaan, de beste versie van mijzelf.

Helaas kreeg ik in de afgelopen maanden in de privé sfeer wat klappen te verwerken, maar ik ben door blijven gaan. Ik moest en zou bewijzen dat een alleenstaande moeder met 2 tienerdochters en een fulltime baan dit kon, zelfs als het betekende dat ik om 05:30 in de sportschool stond.

Mijn Personal Body Coach Chantal is een grote steun geweest, vragen over voeding of trainingen had ik bijna nooit, want de app is echt super, maar kon altijd mijn verhaal bij haar kwijt. Ik ga nog lekker door met PBP, ik geniet van mijn nieuwe levenswijze en ik ben supertrots op mijn doorzettingsvermogen. Als je iets echt wilt, dan lukt het ook.

Het mooiste wat ik uit de afgelopen 6 maanden heb gehaald is dat mijn dochters supertrots zijn en dat ik ze een goed voorbeeld geef, ook zij gaan nu bewuster met eten en sporten om.

— Sabine

Het plan van Sabine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.