Saar:

Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.

Saar wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Saar

Er moest echt wat gebeuren. Al een aantal jaren was ik niet tevreden met mijn lichaam. Na een zwangerschap en dus (nog meer) extra kilo’s was ik er klaar mee. Hoewel ik redelijk sceptisch was, besloot ik er toch voor te gaan.
 
Ik had nooit verwacht dat mijn lichaam in een relatief korte periode zo kon veranderen. Voorheen sportte ik regelmatig, maar niet structureel en voor mijn gevoel at ik heel gezond. Natuurlijk at ik wel eens een chipje of een frietje, maar wie doet dat nou niet?
 
Dankzij Personal Body Plan en met speciale dank aan mijn Personal Body Coach Marloes van der Linden heb ik geleerd dat voldoende inname van de verschillende voedingsstoffen heel belangrijk is. Ik eet tegenwoordig juist meer dan voorheen, maar de verdeling van de voedingsstoffen is anders; minder koolhydraten, meer eiwitten.
 
Ik hecht niet zoveel waarde aan het cijfertje op de weegschaal, maar ik wil gewoon tevreden met mezelf kunnen zijn als ik in de spiegel kijk. In mijn beleving is er altijd ruimte voor verbetering. Daarom zal ik niet snel zeggen dat ik helemaal tevreden ben, maar ik kan wel zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik deze stap heb genomen!

— Saar

Het plan van Saar

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.