Rudy (34):

Ik ben ruim 25 kilo afgevallen en voel me stukken fitter dan voorheen

Rudy wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Rudy

Aangezien ik een echte lekkerbek ben en ontzettend hou van lekker eten en gezelligheid, maakte ik me eigenlijk nooit druk over wat ik at. Ik wist wel wat wel en niet goed voor me was, alleen deed ik er niet echt veel mee. Toen ik mezelf een beetje begon tegen te komen in mijn gezondheid, ben ik uiteindelijk toch overstag gegaan.

Ik begon met Personal Body Plan en ben gaan werken aan een betere versie van mezelf. Tot nu toe met een geweldig resultaat. Ik ben ruim 25 kilo afgevallen en voel me op dit moment stukken fitter dan voorheen. Ook mijn gezondheid is duidelijk verbeterd. Ik had medicijnen tegen een hoge bloeddruk en zat op het randje richting diabetes, maar dit is nu allemaal weer onder controle.

Ik houd nog steeds van lekker eten en zal dus nooit op alleen rijst, kip en boontjes kunnen leven. Door Personal Body Plan weet ik hoe ik al het lekkers gedoseerd kan inpassen, zodat ik toch werk aan mijn doelen!

— Rudy

Het plan van Rudy

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rudy

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3245 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.