Roxy (36):

Ik ben 11 kilo afgevallen en zit veel lekkerder in mijn vel

Roxy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Roxy

Ik ben een moeder van een heerlijk jongetje van drie jaar. Om in verwachting te raken ben ik destijds gestopt met roken, gestopt met sporten en moest ik hormonen spuiten.

Dit en de zwangerschap heeft niet heel veel goeds gedaan voor mijn lichaam en gewicht. Gelukkig hebben we hierdoor wel een prachtig kindje op de wereld mogen zetten!

Na weer een paar keer pogingen gedaan te hebben om te gaan hardlopen en naar de sportschool te gaan, wist ik dat dit toch niet was waar ik voldoening uit haalde.

Via mijn schoonzus ben ik geattendeerd op Personal Body Plan. Aangezien de sportschool niets voor mij is en je met Personal Body Plan ook lekker thuis of buiten kunt sporten, dacht ik gelijk: dit moet ik proberen.

Het thuissporten doe ik inmiddels minimaal vijf keer per week en ik vind het ook echt oprecht leuk om te sporten. Wie had dat gedacht (ik niet, haha). Mijn man is regelmatig niet thuis, maar ook dan kan ik echt wel met een klein druk mannetje om mij heen sporten. Hij doet zelfs af en toe op zijn manier een oefeningetje na.

Het behalen van dagelijks groene balkjes is ook typisch iets voor mij. Het werd gewoon een ‘sport’ om dit voor elkaar te krijgen en toch nog lekker te eten en te drinken (want een wijntje vind ik ook wel lekker).

Inmiddels zijn we 9 maanden verder. Heb ik het resultaat van -11 kg en vele centimeters minder en zit ik veeeeeel lekkerder in mijn vel. Ik ben ervan overtuigd dat ik als ik mij fitter voel en lekkerder in mijn vel zit, ik ook leuker voor mijn omgeving ben.

— Roxy

Het plan van Roxy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roxy

Tenisha de Nooijer (29)

4.59 / 5

295 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.