Roxanne (33):

Ik voel me nu fit, energiek en positief

Roxanne wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Roxanne

Tijdens mijn zwangerschap kwam ik zo’n 25 kilo aan. Ik sportte niet en at meer dan gewoonlijk. Na mijn bevalling viel ik natuurlijk vanzelf een groot deel af, maar ik bleef 10 kilo te zwaar naar mijn zin.

Een vriendin vertelde dat ze was begonnen met Personal Body Plan. Spontaan besloot ik om me in te schrijven voor een half jaar. Ik begon 6 weken na de bevalling. Doel was om daarna weer op mijn oude gewicht te zijn.

Dit haalde ik echter binnen 20 weken al en inmiddels ben ik 4 kilo lichter dan toen ik zwanger werd. In het begin waren mijn doelen dus vooral fysiek. Maar het heeft me veel meer gebracht.

Ik zit lekker in mijn vel, voel me fit en heb voor het eerst plezier in het sporten. Het half jaar is dus weer verlengd. Ik train thuis en tuurlijk loopt het weleens anders dan gepland, maar ik vind het ideaal te combineren zo.

Mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge is echt een topcoach. Ze is super motiverend als het even wat minder gaat. Eerlijk en duidelijk, maar altijd positief. Ze geeft goede tips om een balans te vinden die werkt voor mij.

Ik voel me nu fit, energiek en positief. Personal Body Plan heeft me zoveel goeds gebracht dat ik heb besloten om ook coach te worden en mijn opleiding begint in oktober!

— Roxanne

Het plan van Roxanne

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roxanne

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3425 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.