Rosanne (34):

Ik voel mij sterker en beter in mijn vel

Rosanne wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Rosanne

Na de geboorte van onze 2e dochter zat ik niet zo goed in mijn vel, zowel fysiek als mentaal. Ik was fysiek prima door de zwangerschappen heen gekomen, maar ik voelde me slap, had weinig energie, en ik kon me niet goed tot sporten zetten.  Ik wilde weer strak worden en me goed voelen, maar had een steun in de rug nodig. Ik ben nu 4 maanden bezig met spier opbouw en ben erg blij met het resultaat so far. De structuur die Personal Body Plan biedt, zowel qua voeding als sporten, geeft mij veel houvast.

Ik ben super tevreden en krijg veel support van mijn Personal Body Coach Renee Sijmons. Zij heeft ook 2 kleine kindjes, dus ze begrijpt het als trainen een keer niet lukt omdat het thuis allemaal even hectisch is, of als ik door een of ander kinderfeestje niet aan mijn macro’s kom.Ik voel me sterker, mijn buik wordt platter, mijn benen strakker, en ik zit beter in mijn vel. Dit is weer het lichaam waar ik me thuis in voel. Ik dacht vooraf ‘ik ga dit even 6 maanden doen’, maar neig inmiddels erg naar verlengen!

 

— Rosanne

Het plan van Rosanne

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.