Roos:

Tot nu toe ben ik echt heel blij met mijn resultaat

Roos wilde afvallen en volgde daarom Running

Het verhaal van Roos

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik een stok achter de deur nodig had. Sporten deed ik altijd al, voornamelijk hardlopen. Maar toch was ik niet echt tevreden met m’n lichaam.  
 
Na m’n bevalling (2,5 jaar geleden alweer) paste ik vrij snel mijn kleren, maar ik was minder strak dan voorheen. Daar baalde ik van. Ik heb voor het Personal Running Plan gekozen omdat ik echt van hardlopen hou! In september loop ik de Dam tot Damloop en in april 2020 een halve marathon.  
 
Ik doe twee trainingen vanuit Personal Body Plan en drie hardlooptrainingen per week, dat is dus veel sporten! In combinatie met mijn werk en mijn kind is dat soms druk en moet ik goed plannen.  
 
Gelukkig heb ik een man die me steunt en mij de tijd en ruimte geeft om zoveel te sporten. Het eten is ook goed plannen, maar ik vind het goed te doen. Eigenlijk mag ik heel veel eten, maar af en toe ‘zondigen’ kan ook gewoon! Mijn Personal Body Coach Maike is een fijne vraagbaak en ze kan net even dat beetje motivatie geven als ik het nodig heb. 
 
Tot nu toe ben ik echt heel blij met m’n resultaat en blij dat ik deze stap heb genomen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben ook nog maar twee maanden bezig. 

— Roos

Het plan van Roos

Running

Wil jij je hardloopprestaties verbeteren met krachttraining, maar weet je niet hoe? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.