Romy (32):

Ik ben nu veel wijzer geworden over voeding en training

Romy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Romy

Ik ben een genieter. Ik hou van lekker eten en een borrel, maar toen ik vorig jaar op de weegschaal ging staan schrok ik daar wel echt van! Ik wist het stiekem al, ik paste al mijn kleren niet meer, maar er aan toegeven: ho maar! Uiteindelijk heb ik de knop omgezet en ben ik er nu echt voor 200% voor gegaan.

Nu een jaar later ben ik veel wijzer geworden over voeding en trainen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ben al ontzettend blij met dit resultaat.

Mijn lieve Personal Body Coach Jacqueline Hoge (@sjakki) heeft hier ook echt aan meegewerkt. Ze inspireert en motiveert mij. Heeft mij onwijs gesteund en dat doet ze nog steeds. Ze geeft adviezen en tips waar nodig, echt super! Dank je wel Jacqueline!!!

— Romy

Het plan van Romy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Romy

Jacqueline Hoge (49)

4.69 / 5

3329 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.