Rogier:

Wees consequent in je eetgedrag en gebruik de onderdelen van Personal Body Plan die jou ook écht helpen.

Rogier wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Rogier

Ik begon met Personal Body Plan om mijn persoonlijke doelen te bereiken met betrekking tot fitness, krachttraining, en spieropbouw. Waar ik in eerste instantie niet goed op lette was dat ik het daadwerkelijk voor mijzelf deed en aan mijn lichaam moest denken. Ik bouwde de gewichten veel te snel op.

Nu, in mijn vierde blok van Personal Body Plan ben ik heel zorgvuldig en geleidelijk gaan werken. Met de begeleiding van mijn uitstekende Personal Body Coach Roel Blom zie ik beduidend betere resultaten. En, nog belangrijker, ik voel me veel beter.

Ik heb een stuk meer controle over de trainingen. Ik luister goed naar mijn lichaam en de feedback die ik van Roel krijg. Zodoende heb ik resultaten geboekt waar ik trots op ben. Ik zou iedereen aanraden om je Personal Body Plan ook écht als persoonlijk plan te benaderen. Blijf altijd goed naar jezelf luisteren.

Vergelijk je vooruitgang niet met die van een ander, maar blijf je eigen koers aanhouden. Wees consequent in je eetgedrag en gebruik de onderdelen van Personal Body Plan die jou ook écht helpen.

— Rogier

Het plan van Rogier

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rogier

Roel Blom (32)

4.84 / 5

1769 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.