Roel (30):

Mijn grootste vijand waren de goede metingen

Roel wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Roel

Sinds mijn start met Personal Body Plan heb ik veel geleerd, het meeste over mijzelf. Na iedere positieve meting, ging ik volledig los met de vele lekkernijen. Waardoor je weer, voor je gevoel, op nul moest beginnen. Iedere keer als ik mijn droomgewicht naderde, viel ik weer terug.

Totdat ik van Personal Body Coach wisselde en koos voor Bjorn, op basis van mijn eerste gevoel en zijn verhaal. Bjorn is vanaf het begin erg strak en streng geweest in zijn coaching; precies wat ik nodig had!

Door zijn correctheid en eigen aanpak met wekelijkse weeg momenten heb ik eindelijk die goede flow te pakken, ook in de weekenden! Door hem ben ik weer strak aan de bak gegaan en de wekelijkse momenten op de weegschaal zorgden voor extra motivatie!

Ik ben al heel ver gekomen en mede dankzij Personal Body Plan zit ik extreem goed in mijn velThanks Bjorn, we gaan door met gas geven!

— Roel

Het plan van Roel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roel

Bjørn Hofman (34)

4.55 / 5

261 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.