Robin (24):

De trainingen zijn uitdagend en ik merk dat mijn lichaam in vrij korte tijd gigantische veranderingen doormaakt

Robin wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Robin

Hoi! Ik ben Robin Smits, 24 jaar oud en een tijdje geleden begonnen met Personal Body Plan. Ik trainde al een jaar of twee op eigen kracht in de sportschool, maar ik merkte dat ik stil begon te staan. Ik kwam net niet op het doel wat ik voor ogen had. Er bleef altijd dat laatste restje vet rondom mijn middel hangen.

Via een collega, die net Personal Body Coach was, kwam ik in aanraking met Personal Body Plan. Ik zag wat het bij hem had gedaan en dat motiveerde me om ook deel te nemen aan Personal Body Plan. Ik wist dat ik de discipline had om zoiets vol te houden en aangezien ik zelf niet bereikte wat ik wilde, waagde ik een sprong in het diepe.

Acht weken geleden ben ik begonnen en er is redelijk wat veranderd. Ik merk met name dat ik de meeste progressie boek door goed op mijn voeding te letten. Daarbij zijn de trainingen ook lekker uitdagend en ik merk dat mijn lichaam in vrij korte tijd gigantische veranderingen doormaakt.

Daarbij komt ook dat ik mezelf een stuk fitter voel dan voorheen. Door me goed te houden aan de 4 pijlers (Gedrag, Voeding, Training en Herstel), merk ik dat ik me goed voel en stapje voor stapje dichterbij het doel kom wat ik voor ogen heb.

Het fijnste Personal Body Plan vind ik dat ik niet op een of ander gek dieet moet waarbij ik dingen zou moeten eten waar ik niet van hou. Ik mag gewoon eten wat ik lekker vind met een paar kleine aanpassingen hier en daar. Maar er is ook nog genoeg ruimte om af en toe die snack te pakken. Ik blijf ook gewoon een mens.

— Robin

Het plan van Robin

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.