Rob (31):

Door Personal Body Plan heb ik in het afgelopen jaar meer zelfvertrouwen opgebouwd

Rob wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Rob

De afgelopen jaren was ik al redelijk actief met sporten, maar steeds in fases van alles of niks en totaal zonder een gedegen plan. Om mij heen hoorde ik via vrienden goede verhalen over Personal Body Plan. Na een aantal weken twijfelen besloot ik mij aan te melden.

Tot op heden zonder spijt! In het eerste half jaar heb ik veel geleerd over Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Dit was soms best confronterend. In het begin voelde ik mij vooral onzeker in de gym en vond ik het in de weekenden nogal eens lastig om mij aan mijn plan te houden.

Het is mede dankzij mijn Personal Body Coach Peter Derksen gelukt om mij aan mijn eigen plan te houden. Peter is erg betrokken en geeft soms een aai over m’n bol en af en toe een schop onder mijn kont, precies wat ik nodig heb.

Door Personal Body Plan heb ik in het afgelopen jaar meer zelfvertrouwen opgebouwd en ben ik blijer met mijn lichaam. Het sporten in de gym is zelfs leuk geworden! Ik kan zeggen dat ik best tevreden ben over de ontwikkelingen in het afgelopen half jaar, al heb ik het gevoel dat het pas het begin is van mijn nieuwe levensstijl.

 

— Rob

Het plan van Rob

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rob

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

902 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.