Rik (33):

Hopelijk kan ik met mijn resultaat anderen inspireren

Rik wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Rik

Ik ben altijd wel sportief geweest, maar nooit echt met een gericht doel. Toen kwam ik door mijn vrouw in aanraking met Personal Body Plan en leek mij dit tof om ook te gaan doen. Ik wilde namelijk graag meer spiermassa opbouwen.

Samen met mijn Personal Body Coach Rufus Corver (@rufuscorver) zijn we begonnen met bulken en trainen! Eigenlijk ben ik alleen maar aan het bulken en dat bevalt prima! Het vraagt wel wat geduld, want spieropbouw is niet iets wat je binnen een paar weken realiseert.

Ik heb ook wel mijn ups and downs gehad door verschillende blessures, waardoor ik een half jaar niet heb kunnen knallen zoals ik wilde. Maar met begeleiding van Rufus heb ik toch aangepaste trainingen kunnen doen.

Rufus is echt een hele fijne coach die er altijd bovenop zit! Hij heeft super veel kennis en weet mij nog steeds na zo’n tijd dagelijks te motiveren.

Na mijn operatie en herstel ben ik er weer helemaal voor gegaan en begint de progressie zich uit te betalen! Ik naderde dag 1000 bij Personal Body Plan en dacht dat het wel een mooi moment zou zijn om mijn progressie te delen.

Hopelijk kan ik hier anderen mee inspireren om hun doelen te bereiken en vooral ook geduld te hebben. Hard work pays off!

— Rik

Het plan van Rik

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rik

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

868 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.