Rick (30):

Ik ga zeker weten verlengen!

Rick wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Rick

Net als vele spookte het idee om met Personal Body Plan te beginnen al een tijdje door mijn hoofd. Ik heb jarenlang hardgelopen, maar door een blessure aan mijn knie stond dat dus op een laag pitje. Zowel op werk- als op sportgebied stond ik voor mijn gevoel stil.

Daarom besloot ik negen maanden geleden te starten met een cursus Project Management én daarnaast begin ik met Personal Body Plan. Mijn achtergrond is dat ik op mijn 16e rond de 105 kilo woog. Toen ik op dat moment het roer omgooide ben ik 30 kilo afgevallen door middel van diëten. Echter, was ik nooit echt in shape. Maar daar legde ik mij bij neer, omdat ik allang blij was dat ik slank was.

Ik ben begonnen met 6 maanden Fat Ripping en ik ben nu drie maanden bezig met het Muscle Building Plan. Tot dus ver ben ik enorm tevreden met het concept, maar nog veel meer met de begeleiding, zowel online als in de Hub. Dit plan duurt nog drie maanden, maar ik ga zeker weten verlengen!

Ik sta dagelijks in contact met mijn Personal Body Coach Tim en hij houdt ook goed bij wat ik eet en of ik de goede kant op ga. Tijdens mijn eerste zes maanden had ik een andere Personal Body Coach (waar ik ook enorm tevreden over was), maar omdat ik in de Hub train leek het mij beter om een coach te nemen die ook dagelijks in de Hub te vinden is. Tim kan mij nu ook tijdens het trainen in de gaten houden en pusht mij om soms net even verder te gaan.

 

— Rick

Het plan van Rick

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rick

Tim Lohrmann (33)

4.71 / 5

1548 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.