Rick (26):

Ik ben van 91 naar 76 kilo gegaan

Rick wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Rick

Na 34 weken heb ik niet alleen een zichtbaar resultaat geboekt, maar ook onzichtbaar, mentaal. Een hele andere mindset dan aan de start van het traject, begin december 2019. Inmiddels zitten we midden in een pandemie en de meeste mensen klagen over extra kilootjes.

Dankzij Personal Body Plan is dit bij mij helemaal anders. Ik sport 5 á 6x per week. Ja dat is veel, maar ik geniet weer van het sporten en met Personal Body Plan heb ik dit gedurende de afgelopen periode kunnen opbouwen.

Daarnaast heb ik met Personal Body Plan de handvatten gekregen om ook op het gebied van voeding grote stappen te zetten. Vanaf december tot een week of twee geleden heb ik in een calorie tekort gewerkt aan spieropbouw en Fat Burning (en ben ik van 91kg naar 76kg gegaan).

Samen met mijn Personal Body Coach Gert-Peter (@gertpeter40) hebben we inmiddels besloten dit om te zetten naar een calorie overschot om weer wat meer massa op te gaan bouwen. In kleine stappen, op mijn eigen tempo. Want zo flexibel kan je alles aanpassen aan hetgeen wat werkt voor jou.

— Rick

Het plan van Rick

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rick

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.