Kimberley:

Resultaat behalen én behouden!

Kimberley wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kimberley

Na juli 2015 (eerste half jaar PBP) heb ik nooit meer een foto van mijn progressie gemaakt! Reden? Ik was niet zo strikt als in mijn eerste half jaar PBP! Ik ging wat meer uit eten, pakte wat meer feestjes mee, dronk meer alcohol! Ik durfde de confrontatie niet aan totdat ik vanochtend toch heel nieuwsgierig was en weer eens wat foto’s maakte! Resultaat behalen én behouden!

Conclusie: het is niet alles of niets! Ik kan genieten van een feestje met teveel alcohol, ik kan uit eten gaan en ook gewoon een toetje bestellen maar ik kan ook genieten van intensief trainen en mij houden aan de daily essentials. Het is niet het één of het ander, alles of niets maar een lifestyle die ik dankzij Personal Body Plan eigen heb gemaakt en daar ben ik tot op de dag van vandaag zo blij mee!

— Kimberley

Het plan van Kimberley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.