Rens (27):

In 6 maanden tijd ben ik 20 centimeter taille en 10 kilo verloren

Rens wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Rens

Ik was eigenlijk nooit sportief en twee jaar geleden resulteerde dat in een ‘welvaartsbuikje’. Ik ben toen begonnen met fitness en vond het verassend leuk. Toch viel ik niet af.

Daarom ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik wilde eigenlijk direct bulken, maar op aanraden van mijn Personal Body Coach Ralph Mandigers heb ik eerst mijn vetje grotendeels weggewerkt.

In 6 maanden tijd ben ik 20 centimeter taille en 10 kilo verloren. De laatste 6 maanden ben ik weer gaan groeien. Vaak krijg ik de vraag of ik het niet lastig vind. Elke keer trainen en mijn eten bijhouden. Maar ik merk dat ik het onwijs leuk vind.

Ik werk hard en de beloning krijg ik elke vier weken bij het meetmoment, daarnaast voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb dus meteen weer voor een jaar bijgetekend om met Ralph samen een nog mooier resultaat neer te zetten.

— Rens

Het plan van Rens

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.