René (38):

Voor mij is Personal Body Plan geen tijdelijk project, maar een levenswijze

René wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van René

Al vanaf mijn achttiende sportte ik regelmatig in de gym. Daarmee bereikte ik goede resultaten, maar ik boekte al langere tijd geen echte vooruitgang meer. Het was dus tijd om hulp in te roepen.

Ik begon mijn Personal Body Plan-avontuur al vóórdat ik lid werd. Mijn partner was al een tijdje bezig met Personal Body Plan, dus dat betekende voor mij dat ik in het dagelijks leven al ons eten al afwoog.

Echter had ik geen flauw benul van hoeveel calorieën ik zelf nodig had om te kunnen groeien en vooruitgang te boeken. En die kwamen, maar niet vanzelf.

Ten eerste was het een zoektocht samen met mijn Personal Body Coach Bjørn om de juiste macro’s te vinden voor mijn bulkprogramma. Verder heeft hij me goed geholpen bij mijn trainingen en de uitvoering daarvan.

Ten tweede is progressie boeken veel lastiger als je al langere tijd traint. Dus de stapjes die je maakt zijn minder groot. De motivatie vínden is niet zo moeilijk, maar de motivatie vast blijven houden is lastiger; Personal Body Plan helpt me gemotiveerd te blijven.

Voor mij is Personal Body Plan geen tijdelijk project maar een levenswijze die ik volledig heb omarmd.

— René

Het plan van René

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van René

Bjørn Hofman (34)

4.55 / 5

261 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.