Renae (25):

Ik voel me vele malen sterker en fitter en dat gevoel is echt top

Renae wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Renae

Nadat ik een progressiefoto van een vriendin had gezien die ook Personal Body Plan volgt, was ik overtuigd en besloot ik er ook mee te beginnen.

Ik zat al een hele tijd niet lekker in m’n vel en ik heb ook al wel vaker geprobeerd af te vallen, maar ging mezelf dan van alles verbieden waardoor ik het altijd snel weer opgaf. Bij Personal Body Plan is er juist niets verboden, maar gaat het gewoon om het vinden van de balans en dat is me zeker gelukt!

Ik lust graag speciaalbier en borrelhapjes en dankzij Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik een gezonde levensstijl kan hebben zonder die dingen ervoor op te geven. Ik zeg nog steeds geen nee tegen een lekkere tripel! De rest van de dag maak ik gewoon bewustere keuzes en zorg ik dat ik genoeg voedzame maaltijden binnenkrijg.

Ook de sportschool ben ik daadwerkelijk leuk gaan vinden. Vroeger was ik meer een donateur dan een lid, maar tegenwoordig ga ik er met plezier heen en ik ga er echt lekker op als ik een oefening weer wat zwaarder kan uitvoeren.

Ik voel me vele malen sterker en fitter en dat gevoel is echt top. Ik ben blij dat ik met Personal Body Plan begonnen ben en ik ben trots op m’n resultaat!

Mijn Personal Body Coach Michelle Drouen (@michelledrouen) heeft me ontzettend geholpen met al haar tips en denkt altijd met me mee. Ze laat me vaak zelf nadenken over hoe ik dingen wil aanpakken en helpt me waar dat nodig is. Ze stuurt vaak een lief berichtje om te laten weten dat ik goed bezig ben en ze is echt een topper!

— Renae

Het plan van Renae

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.