Raymond (35):

Personal Body Plan past perfect in mijn levensstijl en heeft mijn kijk op voeding en sport enorm veranderd

Raymond wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Raymond

In maart 2019 startte ik mijn Personal Body Plan. Mijn vriend was al in 2018 gestart, dus ik kreeg van dichtbij mee welke resultaten je kan bereiken. Ik wist in eerste instantie niet zeker of het traject bij mij zou passen en heb daarom eerst de boot afgehouden.

Uiteindelijk ben ik toch een keer als introducé meegegaan naar de Changing Life Hub. Ik was zo enthousiast dat ik meteen de week daarop ben ik gestart met mijn eerste half jaar Personal Body Plan.

Samen met mijn Personal Body Coach Roel Blom (@roelblom) ben ik dit avontuur aangegaan. Zijn motivatie, kennis en het dagelijkse contact hebben mij enorm geholpen! Ik ben ontzettend blij met Roel als mijn coach.

Ik ben altijd slank geweest, dus mijn doel was om wat meer body en spieren op te bouwen. Het bijhouden van je progressie in je trainingsschema en het invoeren van voeding stimuleert enorm om door te zetten. Ook zie je de vooruitgang die je maakt terug in de spiegel, wat heel motiverend werkt.

Na een jaar lang opbouwen ben ik in maart gestart met cutten en kwam het lichaam tevoorschijn waar ik zo hard voor gewerkt heb. Ik heb veel plezier in sporten en de resultaten geven mij zekerheid, dat gevoel wil ik nooit meer kwijt!

— Raymond

Het plan van Raymond

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Raymond

Roel Blom (32)

4.84 / 5

1769 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.