Raimon:

Ik heb nu een betere mindset.

Raimon wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Raimon

Nadat ik al eerder op eigen kracht 25 kilo was afgevallen ben ik een half jaar geleden begonnen met Personal Body Plan. Mijn doel was om nog droger te trainen, iets wat me zelf zonder begeleiding niet meer lukte.

Samen met coach Bob ben ik aan de slag gegaan en nu blij en trots op wat ik bereikt heb. Echter, de grootste verandering zie je niet op de foto’s. Ik heb een betere mindset met betrekking tot sporten en eten, meer energie, minder last van gewrichten en eet afwisselender en gezonder.

Ik heb een nieuwe levensstijl. Hierin heeft Personal Body Plan een belangrijke rol gespeeld en hier ben ik ze erg dankbaar voor. Nu op naar het volgende half jaar Personal Body Plan, dit keer Muscle Building. Oh, en shout-out naar de trainers in de Hub, geweldige begeleiding!

— Raimon

Het plan van Raimon

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Raimon

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2391 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.