Ilse:

Progressie is niet alleen fysiek maar ook mentaal

Ilse wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilse

Na een heftige periode was het weer tijd om te doen wat mij gelukkig maakt, namelijk sporten. Zonder een écht goed plan gaf het sporten in de sportschool ook niet de voldoening en zag ik niet de gewenste verandering. Zoals vele volgde ik Personal Body Plan al lange tijd. Na veel denken besloot ik mij hiervoor aan te melden.

De meetmomenten bij Personal Body Plan zijn voor mij wel ‘een dingetje’. Bang dat het harde werk toch voor niets is geweest en er geen verandering zichtbaar is. Met behulp van mijn Personal Body Coach Cindy en de gedragslessen van Personal Body Plan realiseer ik mij dat progressie niet alleen fysiek is, maar ook mentaal. ⠀

Maar na 8 weken zijn de fysieke veranderingen toch best duidelijk zichtbaar en kan ik er nu toch ook met trots naar kijken! Ik ben er nog niet dus we gaan lekker door! Ik ben iedere dag nog super blij dat ik hiermee begonnen ben.

— Ilse

Het plan van Ilse

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.