Pieter (37):

Ik vind het super dat ik mijn doelen zo snel heb behaald!

Pieter wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Pieter

Ik ontliep sporten en bewegen altijd aangezien ik het lastig en saai vond. Daarnaast kon ik in mijn twintigen jaren eten en drinken wat ik wilde, zonder ook maar iets aan te komen.

Dat veranderde toen ik dertig werd en ik een dunne man met een buikje werd. Ik zag foto’s van mezelf en wist dat er iets moest veranderen. Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in en het was een openbaring.

Mijn Personal Body Coach Tamara is geweldig. Ze is geduldig, niet opdringerig en weet goed haar boodschap over te brengen. Zonder haar steun en aanmoediging had ik dit resultaat niet behaald.

De trainers in de Changing Life Hub zijn ook fantastisch. Ik vind het super dat ik mijn doelen zo snel heb gehaald. Ik heb bepaalde aspecten in mijn leven veranderd, maar ik kan nog steeds lekkere dingen eten en drinken.

Vroeger haatte ik trainen in de gym, maar nu word ik chagrijnig als ik een training heb gemist of niet kan trainen. Ik kijk uit naar mijn resultaten in de volgende 6 maanden.

— Pieter

Het plan van Pieter

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Pieter

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.