Nicky:

Personal Body Plan is voor mij een laatste stap geweest om meer inzicht te krijgen in voeding

Nicky wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nicky

Ik ben sinds twee jaar bewust bezig met mijn gewicht en lichaamsverhouding. Met als resultaat dat ik nu 17 kilo lichter ben. Mijn lichaam maakt sneller stappen dan mijn mindset. Zelf zie ik namelijk niet altijd dat ik een stuk slanker ben, maar ik denk dat die mindset langzaam zal groeien.

Personal Body Plan is voor mij een laatste stap geweest om meer inzicht te krijgen in voeding. Daarnaast had ik geen inspiratie meer voor trainingsschema’s en was ik de sportschool lesjes ook wel even beu. Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Guus, heeft mij een hoop geleerd waardoor ik nu weer met volle energie in de sportschool sta. Iedere 4 tot 6 weken een nieuw schema. Heerlijk vind ik dat! Ik kom er nu wel achter dat ik eigenlijk al een paar jaar dezelfde oefeningen deed, met dezelfde gewichten.\n\nEn tuurlijk doe ik het niet voor de reacties van anderen, maar wat is het heerlijk als iemand zegt dat ik er geweldig uitzie!

Als je (net zoals ik) denkt het allemaal heel goed zelf te weten, maar eigenlijk Personal Body Plan al maanden (jaren?) volgt op Instagram en Facebook, is het misschien tijd om het maar gewoon eens te proberen! Want je weet echt niet alles, naja ik in ieder geval niet.

— Nicky

Het plan van Nicky

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nicky

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2296 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.