Milou (22):

Personal Body Plan voelt als mijn redding

Milou wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Milou

Na afgelopen zomer wist ik dat de knop om moest. Ik vermeed foto’s in bikini en wilde alleen op de foto als mensen voor mij gingen staan. Dat was het moment voor mij dat het écht klaar was.

In september begon ik met mijn Personal Body Plan met als voornaamste doelen: weer lekker in mijn vel zitten, weer gelukkig zijn en me zelfverzekerder voelen.

Met mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heb ik nu, zowel fysiek als mentaal, al zoveel bereikt. Ik kijk uit naar de komende tijd, waarin ik nog meer progressie wil en daardoor ook zal boeken. Zonder Kirsten was mij dit niet gelukt!

Ik heb geen minuut spijt gehad van mijn start met Personal Body Plan, het voelt zelfs als mijn ‘redding’. Het kost tijd, maar gun die tijd jezelf ook. Op naar de beste versie van mijzelf!

— Milou

Het plan van Milou

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Milou

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4911 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.