Laura (24):

Personal Body Plan is voor mij een eye-opener geweest

Laura wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

Een gezonde lifestyle is iets waar ik al meerdere jaren mee bezig ben. Ik doe een opleiding om lifestylecoach te worden, geef bootcamptrainingen, werk in de fitness, lees veel over gezonde voeding, et cetera. Ik probeerde fitter en strakker te worden maar er waren nog niet echt resultaten. Toen ik Personal Body Plan tegenkwam werd ik enorm enthousiast. Dit is precies hetgeen waarvoor ik deze studie doe en wat mij kon helpen waar ik vast liep. Voor mij was de stap heel snel gezet en ik meldde me aan voor de februarigroep.

Er ging een wereld voor me open en ik verbaasde me hoe leuk en gemakkelijk me dit af ging. De punten waar ik op vast liep werden me allemaal duidelijk en hierdoor werden de gewenste resultaten zichtbaar. Ik ging er met de volle 100% tegenaan. Natuurlijk heb ik ook mijn snoepmomenten en dagen dat ik een slot op alle kasten moet doen en liever de hele dag op de bank lig te luieren. Die moet je ook gewoon hebben, zolang je er maar bewust van bent en kan blijven genieten.

Deze ervaring leerde mij ontzettend veel, over voeding, training, herstel maar vooral over mezelf en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik hierdoor ook echt wel een moeilijke tijd achter de rug heb. Maar dit was nodig. Ik heb mezelf leren begrijpen en ben ook naar mezelf gaan luisteren. Mijn zelfvertrouwen en ook mijn zelfrespect is enorm gegroeid en ik zit nu echt goed in mijn vel.

Personal Body Plan is voor mij een eye-opener geweest, door de ervaring heb ik zo ontzettend veel geleerd. Dit proces heeft mij zeker geholpen om te begrijpen hoe ik mezelf maar ook andere mensen kan helpen en inspireren een gezonde leefstijl te creëren en vol te houden. Een bijzondere ervaring waar ik enorm dankbaar voor ben

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.