Wendy (32):

Personal Body Plan is voor mij echt een stok achter de deur

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Al een hele tijd was ik ontevreden over mijn lichaam en heb me daarom aangemeld bij Personal Body Plan voor het Fat Burning Plan. Ik ben er na 1,5 jaar mee gestopt omdat ik dacht dat ik het zelf kon. Dit is helaas niet gelukt en na een half jaar zaten er weer een paar kilo’s bij. Toen heb ik me dus gelijk weer ingeschreven. Ik had dus nooit moeten stoppen. Personal Body Plan is voor mij echt een stok achter de deur.

Nu ik al bijna een jaar Personal Body Coach Réangelo heb gaat het super goed. Hij komt met goeie tips en motiveert enorm. Ik ben blij dat hij mijn coach is.

Ik hoop dat de sportscholen weer snel open gaan zodat ik kan over stappen naar het Muscle Shaping Plan. Want in juli ga ik trouwen en dan wil ik nog beter uit zien!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.