Sietske:

Personal Body Plan is precies datgene wat ik zocht

Sietske wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sietske

Een aantal jaar geleden besloot ik me meer te verdiepen in voeding en sport. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat moment zorgde ervoor dat de knop meteen omging.

Een jaar later ging ik steeds fanatieker trainen. Ik had er plezier in, maar toch boekte ik niet de resultaten die ik voor ogen had. Ik wist dat er meer in zat en dat die aangeboren brede schouders er niet voor niets zaten.

Na de operatie aan mijn voet begin januari en 3 maanden revalidatie schreef ik me vol goede moed in bij een gym. Hierna was ik lekker bezig in het krachthonk maar ik merkte dat de precieze kennis ontbrak om het echt goed aan te pakken. Toen verscheen daar ineens Personal Body Plan op mijn Facebook scherm. Ik besloot me in te schrijven nadat ik een kijkje had genomen op de website. Dit was exact wat ik zocht!

Dankzij Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Jeroen Das is mijn kennis op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel enorm toegenomen. Ik heb extra tools gekregen die mij helpen bij het realiseren van mijn doelen. Ik vind het verwonderlijk om te zien wat voor effect dit alles op mijn lijf heeft en dat ik hier zelf verantwoordelijk voor ben. Daarnaast vind ik het super om te kunnen sparren met Jeroen, onze ervaringen uit te wisselen en ook elkaar te motiveren.

Vier maanden verder worden de brede schouders langzaam aan breder, en ook de sixpack is inmiddels aanwezig. Ik ben super blij met de resultaten die ik tot nu toe heb geboekt, maar nog blijer word ik als ik kijk naar de toekomst. Ik heb ontzettend veel zin in de tijd die nog gaat komen en alle doelen te behalen die daarbij horen!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik blij ben met deze nieuwe lifestyle!

– Sietske

— Sietske

Het plan van Sietske

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.