Kelly:

Personal Body Plan is hetgeen waar ik naar op zoek was

Kelly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kelly

Al jaren ben ik bezig met sporten en voeding en ik heb verschillende methodes geprobeerd. Helaas waren dit geen methodes die ik de rest van mijn leven kon volhouden en had ik vaak last van een ‘terugval’.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje via Social Media en de resultaten logen er niet om. Dit is wat ik nodig heb en wat ik wil, dacht ik meteen!

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik op 6 april 2015 gestart. Die keuze had ik (achteraf) al veel eerder moeten maken! Vanaf dag 1 super blij geweest met mijn Personal Body Plan. Al snel kwam ik erachter dat Personal Body Plan hetgeen was waar ik al die tijd naar op zoek ben geweest.

Wat ik vaak mistte bij principes die ik gevolgd had, was het stukje ‘gedrag’. Vaak zijn dit programma’s zo gemaakt dat je niet zelf hoeft na te denken over wat je wordt opgedragen, zonder goed de achtergrond van een bepaalde trainingsfase of oefening te leren. En dit alles wordt wel uitgelegd tijdens Personal Body Plan.

Mijn doel was om te starten met meer spiermassa creëren en om in mijn laatste maanden over te gaan op vetverbranding, zodat de spierdefinitie meer zichtbaar werd. Iedere weg naar een doel is een weg met vallen en opstaan. Op momenten waarin het even moeilijk was, heb ik veel steun gehad aan de positieve woorden van Sabine waardoor ik ook weer positief ging denken!

Het fijne aan de trainingsschema’s is dat alles goed wordt uitgelegd met tekst en filmpjes, zodat je goed kunt kijken hoe je een bepaalde oefening moet doen.

Iedere 4-5 weken krijg je weer een nieuw trainingsschema en dus weer een nieuwe uitdaging! Echt top!

Door de gedragslessen heb ik ook een veel beter idee gekregen over voeding en weet ik dit allemaal goed in te plannen over de dag! Want zeg nou eerlijk? We hebben allemaal weleens trek in chocola, een zoutje of een wijntje, toch?

Nu weet ik te genieten van al dit lekkers en dit toe te passen in mijn voedingsschema, zonder mijzelf achteraf schuldig te voelen. Portiecontrole is hierbij natuurlijk wel belangrijk!

Ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht vertellen dat ik super trots en blij ben met het eindresultaat na 6 maanden, zowel van de binnenkant als de buitenkant.

— Kelly

Het plan van Kelly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.