Shannon (24):

Personal Body Plan is één van mijn beste keuzes geweest, want het heeft me al super ver gebracht!

Shannon wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Shannon

In november 2020 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik had al jaren moeite met het vinden van een levensstijl die goed bij mij past. Ook had ik al meerdere diëten geprobeerd, maar niks dat echt werkte of vol te houden was voor mij.

Personal Body Plan volgde ik al langer op Instagram. Toen ik van een familielid hoorde dat die mee was gaan doen en in de eerste maand al zoveel resultaat had geboekt was dit voor mij het zetje om mezelf ook aan te melden.

Het is één van mijn beste keuzes geweest, want het heeft me al super ver gebracht. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar dankzij Personal Body Plan ben ik al een heel eind op weg en is het allemaal een stuk makkelijker geworden. Het heeft mij bijvoorbeeld een beter beeld opgeleverd met betrekking tot voeding en ik heb balans gevonden.

Steffie is vanaf het begin al mijn Personal Body Coach. Ik heb super veel aan haar gehad en nog steeds. Ze geeft goede tips, zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en laat je ook inzien hoe goed je op weg bent ook al zie je dit zelf af en toe niet. Zonder Steffie was het me niet gelukt om zo ver te komen.

— Shannon

Het plan van Shannon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.