Cindy:

Personal Body Plan is echt een lifestyle.

Cindy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cindy

Allereerst wil ik mijn verhaal beginnen met een dank en compliment aan mijn Personal Body Coach Puk.

De afgelopen vijf jaar heb ik veel getraind en ben ik bewust bezig geweest met voeding. Ik loop mijn leven lang met de eetstoornis Boulimia en heb mijzelf overal voor beschermd om er sterker uit te komen. Ik dacht altijd dat als ik niet eet, kan ik mij er ook niet slecht door voelen of erin doorslaan. Personal Body Plan helpt mij de fabels in mijn hoofd van verschillende diëten af te leren.

In oktober ben ik met mijn plan begonnen nadat ik net een miskraam had gehad. Mijn lichaam was die vier maanden moe, misselijk en futloos. Ik startte vol motivatie, maar ik kon mijn draai niet vinden. Via Instagram vond ik mijn huidige Personal Body Coach. Puk kan mij goed coachen in de combinatie die ik maak met Personal Body Plan en Crossfit. Puk is niet alleen als coach geweldig, maar ook haar manier van communicatie is prettig. Geduldig, aandacht en oplossingsgericht.

Personal Body Plan is echt een lifestyle. Ik ben nu bezig met mijn tweede periode van zes maanden. Met Personal Body Plan kan ik alles plannen en kan ik dankzij de groene balkjes zien of ik goed eet. Een les die ik wil meegeven is dat je moet doen wat goed voelt voor jou. Dat is het makkelijkst vol te houden, waardoor het een manier van leven wordt.⠀

— Cindy

Het plan van Cindy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cindy

Puk Kooiman (45)

4.7 / 5

1726 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.