Suzanne (25):

Personal Body Plan is echt de beste keuze ooit geweest!

Suzanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Suzanne

Nadat ik jarenlang heb getennist, sloop dat er door de drukte van mijn studie en werk steeds vaker bij in. Ik vond dit echter geen excuus en ging op zoek naar wat goed bij mij zou passen. Ik kwam uit bij Personal Body Plan en schreef mij in omdat ik mezelf energieker en fitter wilde voelen.

Dit is meer dan gelukt met behulp van mijn lieve coach Jill. Zij is écht mijn voorbeeld! Ze weet mij elke keer te motiveren en heeft super veel kennis in huis om je te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden! Met haar dosis enthousiasme weet ze me elke keer weer te motiveren als het even tegen zat. Ik heb een goede klik met haar en ze geeft goede tips en handvaten om alles eruit te halen!

Ik vind het bizar om te zien tot wat mijn lichaam allemaal in staat is. Nadat ik een jaar Fat Burning Plan heb gevolgd ben ik nu overgestapt op Muscle Shaping Plan om mijn lichaam verder te gaan shapen. De progressie is een hele mooie motivatie voor mij en ik ben nu al trots op het resultaat! Ik had niet verwacht dat dit mijn resultaat zou zijn na één jaar Personal Body Plan. Ik ben benieuwd wat komend jaar gaat brengen!

Personal Body plan heeft mij net dat zetje gegeven wat ik nodig had op fysiek maar zeker op mentaal gebied. Ik heb een heel andere mindset wat goed vol te houden is en minstens zo realistisch voor de toekomst!

— Suzanne

Het plan van Suzanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.