Nina:

Personal Body Plan helpt mij in te zien hoe ik toch nog kan genieten en resultaat kan boeken

Nina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nina

Ik ben al over de helft van mijn eerste periode Personal Body Plan en ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf! Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft Personal Body Plan een goed resultaat bij mij behaald tot nu toe. Ik ben eindelijk weer blij met hoe ik eruit zie, durf vol zelfvertrouwen in elk kledingstuk te lopen en ik voel me goed!

Ik ben nog volop aan het leren, experimenteren en proberen maar het begint al meer een standaard levensstijl van mij te worden.

Doorzettingsvermogen, motivatie en wilskracht slepen mij erdoorheen. Natuurlijk heb ik ook mindere momenten, maar dat is niet erg. Zo lang je uiteindelijk maar 4x zo sterk terugkomt!

Ik ben nu op een punt dat als ik zin heb in een ijsje of een koekje, dat ik het gewoon neem. Maar de rest van de dag er om heen plan om toch goed uit te komen met voeding.

Maak het niet te moeilijk voor jezelf, het moet ook leuk blijven. Personal Body Plan helpt mij in te zien hoe ik toch nog kan genieten en ook nog eens resultaat te kunnen boeken!

Heb nog een paar weken te gaan en ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Zonder Mijn Personal Body Coach Talitha was dit nooit gelukt. Zij motiveert mij enorm, luistert naar me en probeert samen met mij een oplossing te vinden als ik ergens mee zit. Ze is geweldig! Ik raad Personal Body Plan iedereen aan, thanks Personal Body Plan! We gaan de laatste weekjes knallen!

— Nina

Het plan van Nina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.