Bas (34):

Personal Body Plan heeft voor meer structuur en regelmaat in mijn dagelijks leven gezorgd!

Bas wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Bas

Een paar maanden geleden schreef mijn vriendin zich in voor Personal Body Plan. Het was het duwtje in de rug dat ik nodig had om zelf ook mijn gedrag en gewoontes te veranderen.

Ik had wel eens een dieet geprobeerd, maar dat was tijdelijk en dan viel ik terug in ‘oud gedrag’. Geen dieet dus voor mij, maar tijd voor echte verandering.

Het bekijken van de foto’s bij de eerste meting vond ik best confronterend, maar gaven mij ook nog meer motivatie om te knallen. Het hebben van een goede coach heb ik als erg belangrijk ervaren en gelukkig heb ik die coach ook.

Mijn Personal Body Coach Rody (@rody_dejonge) is positief, motiverend, maar vooral ook eerlijk en realistisch. Natuurlijk zijn er dagen dat het niet zo makkelijk gaat, maar die juist ‘overwinnen’ is een prestatie.

Ik heb meer energie, slaap beter en ervaar minder klachten bij het uitoefenen van mijn sport: basketbal. Ik ben tevreden met de resultaten tot nu toe. Ik geniet daar ook van, maar weet ook dat het hier niet stopt. Mijn gedrag en gewoontes zijn nog steeds positief aan het veranderen en ik laat mij nog steeds verrassen door de verschillende trainingen.

— Bas

Het plan van Bas

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.