Ydo:

Personal Body Plan heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven

Ydo wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ydo

Personal Body Plan heeft mij nieuwe inzichten gegeven m.b.t. voeding en het stellen van doelen. Uiteindelijk heeft PBP ervoor gezorgd dat ik duidelijke doelen ging stellen en dat ik niet meer op korte termijn wilde werken, maar dat een langer doel een mooi traject op kan leveren.

Op een gegeven moment leek het tracken van mijn voeding een obsessie te worden. Door het tracken van eten had je inzicht, echter kon dit enorm demotiverend werken als je er overheen ging. Hier had ik een periode veel moeite mee, echter heb ik het losgelaten omdat dit in mijn hoofd veel onrust gaf en dit niet werkte voor mij. Gelukkig heb ik dit los kunnen laten en geleerd om te genieten van lekker eten, snoepen en snacken, maar hier een betere weg in te vinden.

— Ydo

Het plan van Ydo

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.