Melany (26):

Personal Body Plan heeft mij doen inzien dat er zoveel meer is dan een strak lichaam

Melany wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Melany

Voordat ik met Personal Body Plan begon was ik allesbehalve tevreden met mezelf en mijn lichaam. Nu weet ik dat ik ook op de linker foto goed ben, maar ik zat daarvoor echt niet lekker in mijn vel. Personal Body Plan heeft mij doen inzien dat er zoveel meer is dan een strak lichaam. Een gezond lichaam is belangrijk, maar een gezonde geest net zo.

Je mindset bepaalt hoe jij je voelt, hoe je naar jezelf kijkt en hoe jij je gedraagt. Maar natuurlijk kan jij ook gewoon werken aan je droomlichaam waar je vervolgens trots op mag zijn. Ook bij mij speelt dit alsnog een grote rol! Door mijn mindset op orde te hebben kan ik nu echter tevreden zijn met mijn lichaam in al haar fases.

Mijn Personal Body Coaches waren daarin erg belangrijk. Mijn eerste coach Charlotte heeft mij veel geleerd over mijn macro verdeling en hoe ik mijn voeding überhaupt moet inplannen. Mijn tweede coach Petra Kooiman (Puk) heeft mij geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en naar wat ik echt wil! En mijn huidige coach Jeffrey Goos heeft mij weer die nieuwe boost en het vertrouwen gegeven in mijn plan.

— Melany

Het plan van Melany

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melany

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3236 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.