Robbert:

Personal Body Plan heeft mij de juiste handvatten gegeven om mijn doel te kunnen bereiken

Robbert wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Robbert

Ik heb redelijk wat ervaring op het gebied van training en voeding. Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan een goed fysiek. Toch heb ik de afgelopen jaren moeite gehad met het onderhouden van een sportieve lifestyle. Het afgelopen jaar trainde ik sporadisch en lette ik niet meer op mijn voeding. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel.

Het was tijd om te veranderen, niet alleen op het gebied van voeding en training maar vooral mijn gedrag. Het meest confronterend vond ik mijn beginfoto. Dit motiveerde mij nog meer om er echt voor te gaan!

Personal Body Plan heeft mij de juiste handvatten gegeven om mijn doel te kunnen bereiken. Het proces ging niet altijd makkelijk maar door geduldig en consistent te zijn, én door alle kennis die ik heb opgedaan, heb ik een super resultaat behaald. Ik ben ontzettend blij met wat ik heb bereikt.

— Robbert

Het plan van Robbert

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.