Jon (32):

Personal Body Plan heeft me op alle vlakken geholpen bij het verbeteren en veranderen van mijn lifestyle

Jon wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jon

Sinds de start van mijn Personal Body Plan is er lichamelijk en mentaal veel veranderd. Waar ik eerder at waar ik zin in had en maar wat deed op de sportschool, heb ik nu veel meer inzicht in mijn voeding en sport.

In het begin van mijn Personal Body Plan gingen de sportscholen dicht en ging ik over op thuis trainen. Dit ging heel goed en motiveerde alleen maar meer. Nu de sportscholen weer open zijn kan ik niet wachten om mezelf nog meer uit te dagen en nieuwe oefeningen te gaan doen. Mijn onregelmatige vreetbuien hebben plaats gemaakt voor bewustere keuzes en ik denk nu ook bewuster na. Personal Body Plan heeft me op alle vlakken geholpen bij het verbeteren en veranderen van mijn lifestyle.

Mijn Personal Body Coach Peter is de stok achter de deur die ik nodig had. Hij is realistisch, eerlijk en behulpzaam. Hij geeft goede do’s en don’t waar je echt wat aan hebt en heeft me geleerd dat verandering echt bij jezelf begint.

— Jon

Het plan van Jon

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jon

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

897 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.