Roy (24):

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik gericht ben gaan trainen in de sportschool

Roy wilde en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Roy

Voor PBP was ik al regelmatig in de sportschool te vinden, maar ik was niet gericht en doordacht aan het trainen. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat mijn lichaam precies hetzelfde bleef als dat die al was, en dat moet niet de bedoeling zijn toch?

Door de afwisselende en uitdagende trainingsschema’s van PBP was ik zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en vol te houden. De resultaten die je gaat boeken zijn zo motiverend en verslavend dat een half jaar zo om is. Maar buiten de trainingen om heeft PBP mij vooral mega veel inzicht in voeding gegeven.

Door mij dat inzicht te geven was ik er bewust van wat ik at en wat dit deed voor mijn lichaam. In het begin ben je hier heel streng in en naarmate de maanden vorderen krijg je hier meer inzicht in en leer je met onvoorziene situaties omgaan. Je voelt je veel energieker en fitter, en dan is het waard om af en toe die snacks maar over te slaan.

Dit alles samen met een motiverende coach heeft er voor gezorgd dat ik mooie resultaten en inzichten heb behaald waar ik waarschijnlijk voor de rest van mijn leven van kan profiteren. Op naar periode 2!

— Roy

Het plan van Roy

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.