Madelon:

Personal body plan heeft ervoor gezorgd dat ik een andere levensstijl heb gecreëerd die bij mij past

Madelon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Madelon

Wauw! Dat ik dit nu heb gedaan had ik twee jaar geleden nooit durven dromen. Ik doe nu bijna twee jaar aan Personal Body Plan en heb geen moment spijt gehad. Het is een cadeau aan jezelf! Ik heb zoveel geleerd over voeding, sport, mindset en herstel. Een doel voor mezelf stellen en met kleine stappen ernaar toe werken. Dat gaat niet met alleen maar pieken, je moet soms vallen om weer op te kunnen staan en verder te gaan.

Mijn Personal Body Coach Marjolein helpt mij hier enorm in. Zij inspireert mij, geeft mij tips en is de stok achter mijn deur! Ook al doe ik het helemaal zelf, zonder Personal Body Plan had ik dit niet kunnen bereiken in twee jaar! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, ik heb geleerd dat afvallen en genieten ook samen kunnen en daar ga ik mee door!

 

— Madelon

Het plan van Madelon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Madelon

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2568 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.