Lavina:

Personal Body Plan geeft mij structuur

Lavina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lavina

Zes maanden geleden heb ik kennis mogen maken met Personal Body Plan. ⠀

Ik kan mijn ervaring met Personal Body Plan in één woord samenvatten: WAUW! Ik was al wat kilo’s kwijt, maar met Personal Body Plan heb ik nog veel meer fysieke en mentale progressie weten te behalen! Ik stijg elke dag boven mij zelf uit, zowel op het gebied van trainen als op het gebied van mijn studie gezondheidspsychologie. Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen, want Personal Body Plan geeft mij structuur, motivatie en heel veel zelfvertrouwen in mijn kunnen. ⠀

Mijn coach Fleur Aarntzen is mijn grote voorbeeld geworden en ik hoop stiekem dat ik haar mag evenaren, want ik heb mij aangemeld om coach te worden om jullie ook te kunnen motiveren en te inspireren om ‘het beste uit jezelf te halen’. Het is het écht dubbel en dwars waard!

— Lavina

Het plan van Lavina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.