Jennifer:

Personal Body Plan geeft een boost aan je zelfvertrouwen

Jennifer wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jennifer

Ik ben verbaasd over de impact die Personal Body Plan op mij heeft gehad.

Ik had meerdere metamorfoses van verschillende mensen gezien op Instagram voordat ik me inschreef. Toen ik de foto’s zag van al die hard werkende mensen en de resultaten die zij hadden behaald dacht ik: is het echt mogelijk in zo’n korte tijd? Ja, het is mogelijk!

Het is niet altijd makkelijk, en dan doel ik niet eens alleen op het fysieke aspect. De grootste uitdaging voor mij is het mentale aspect. Het doorbreken van gewoontes en patronen en het veranderen van je houding ten opzichte van bepaalde situaties, dat zijn de grootste uitdagingen! Mijn Personal Body Coach Ellen Hoffmans helpt mij hier enorm bij!

Het consistent en gedisciplineerd werken aan mijzelf, heeft ervoor gezorgd dat ik na een relatief korte tijd zo positief verrast was toen ik de spiegel keek. Dit geeft een boost aan je zelfvertrouwen en je wordt langzaam bewust dat je in feite alles kan bereiken als je er maar hard genoeg voor werkt.

Naast het lichaam dat op een zeer positieve manier verandert, heb ik zoveel meer plezier in het leven gekregen. Ik ben meer tijd voor mijzelf gaan vrijmaken, probeer minder uit te stellen en ik heb een veel positievere kijk op het leven!

— Jennifer

Het plan van Jennifer

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.