Tamara:

PBP heeft mijn levensstijl veranderd

Tamara wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tamara

Ik volgde PBP al een tijdje via Instagram en Facebook. Uiteindelijk heb ik zelf de stap genomen en me aangemeld. En nu zit mijn eerste half jaar er al weer op. De tijd is erg snel gegaan maar ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nu meer inzicht in mijn voeding en weet wat ik doe in de sportschool.

Ik trainde altijd al 2 a 3 keer per week in de sportschool deed cardio en kracht. Maar ik wist niet precies waar alle oefeningen nou goed voor waren. Nu train ik 4 keer per week en sta bijna alleen nog in het krachthonk met veel plezier. Ik weet nu waar ik mee bezig ben en wat ik train. Het afgelopen jaar is mijn lichaam veranderd.

PBP heeft mijn manier op kijken naar eten en mijn levensstijl veranderd. Door de gedragslessen en met de hulp van mijn coach heb ik mentaal veel bereikt.

Mijn coach Eva is een topper! Ze heeft me altijd erg goed geholpen kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht. Ze liet ook duidelijk weten als ik wat moest veranderen of het beter anders kon doen. Daar heb ik veel van geleerd.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn. Er valt voor mij nog veel meer te leren. Daarom ga ik nog een half jaar door en hoop nog meer te bereiken.

— Tamara

Het plan van Tamara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.