Patrick (29):

Mijn Personal Body Coach was mijn stok achter de deur

Patrick wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Patrick

Al jaren ben ik bezig met voeding en training, maar er gebeurde niet heel veel. Dan was ik weer even slank, en dan was ik weer wat dikker. Maar ondanks dat ik veel over voeding en training heb gelezen kon ik dit nooit in de praktijk inzetten. 

Toen ik net voor de zomer mijn overhemd niet meer normaal dicht kreeg was ik het helemaal zat. Dit keer wilde ik niet alleen afvallen, maar ook controle krijgen over wat ik allemaal naar binnen werkte. Op die manier hoopte ik na verloop van tijd niet weer aan te komen.

Daarom heb ik voor Personal Body Plan gekozen. Ik had uitleg nodig hoe het allemaal werkte en ik moest de juiste kant worden opgeduwd als ik een terugval had.

En ik ben heel blij met het resultaat. Daarom wil ik ook mijn Personal Body Coach Bjørn enorm bedanken. Hij was mijn stok achter de deur. Zonder hem had ik dit resultaat niet kunnen bereiken. 

— Patrick

Het plan van Patrick

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Patrick

Bjørn Hofman (34)

4.55 / 5

261 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.