Pascalle (51):

Ik kan iedereen die twijfelt aanraden om te starten

Pascalle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Pascalle

Ik ben begonnen aan Personal Body Plan omdat ik graag fit wil blijven en strakker in mijn vel wil zitten. Ik had de optie om thuis te trainen en dat heeft me over de streep getrokken.

Ik was al aan het hardlopen en redelijk goed bezig met eten maar het kon nóg beter, ik ben eind juli begonnen en het gaat heel goed, ik heb een hoop nieuwe inzichten gekregen, mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Anne Lotte de Weerdt (@pbpcoachannelotte).

Ze geeft me tips en ideeën en weet me altijd gemotiveerd te houden, ik voel me supergoed! Ze geeft me echt bruikbare tips, in het begin was het even zoeken naar de balans in vooral voeding maar met haar tips ben ik echt geholpen. Ze leeft echt met je mee en dat vind ik heel erg fijn!

Mijn doel om af te vallen had ik vrij snel bereikt en ik heb echt een balans gevonden wat eten betreft, het is makkelijk vol te houden omdat ik “alles” mag. Je moet alleen die balans zien te vinden.

De trainingen zijn goed uit te voeren thuis en ik merk dat de oefeningen steeds beter gaan, iedere maand een nieuw schema en daardoor blijft het uitdagend. Ik kan iedereen die twijfelt aanraden om te starten! Als je écht wil is het heel goed vol te houden en dat is waar het uiteindelijk gaat!

— Pascalle

Het plan van Pascalle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Pascalle

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1521 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.