Oscar (20):

Ik ben een stuk sterker en zelfverzekerder geworden

Oscar wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Oscar

De next level begeleiding van mijn Personal Body Coach Rufus gedurende mijn plan heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk bewuster ben geworden van wat ik eet. Ik zie nu in dat het prima is om mijzelf af en toe wat meer ruimte te geven, maar dat dit wel weer ergens gecompenseerd moet worden.

Door deze bewustwording kan ik nu veel gemakkelijker rond de juiste gewichtsklasse blijven met judo, de sport die ik naast krachttraining beoefen. Ook merk ik dat ik een stuk sterker en daarmee ook zelfverzekerder ben geworden op de mat.

Deze positieve effecten hebben als gevolg gehad dat ik krachttraining en voeding veel meer als een lifestyle en deel van mijn sport ben gaan zien, in plaats van iets wat ik ernaast doe.

Het cosmetische effect is natuurlijk een mooie bijkomstigheid, zeker we nu met het mooie weer regelmatig op het strand te vinden zijn.

Het nauwe contact met Rufus geeft mij de juiste begeleiding en motivatie om het maximale uit het plan te halen en deze lijn door te trekken.

— Oscar

Het plan van Oscar

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Oscar

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

869 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.