Kevin:

Op naar een #strakinkerstpak resultaat

Kevin wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Kevin

Als sportschoolfanaat volgde ik Personal Body Plan al vanaf de oprichting en raakte ik steeds enthousiaster. Onder het motto ‘je bent nooit uitgeleerd’ besloot ik me afgelopen zomer in te schrijven om mijn eigen plan te ervaren.

Voordat ik met Personal Body Plan begon was ik al bewust bezig met mijn voeding. Toch heb ik zeker nieuwe stappen gezet op dit gebied! Voor Personal Body Plan deelde ik voeding altijd in ‘goed’ en ‘slecht’ in. Dankzij Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik flexibiliteit kan toepassen binnen het houden van de controle. Nu geniet ik af en toe van een versnapering (zoals Oreo’s), wat als grote meerwaarde met zich mee brengt dat ik in sociale gelegenheden geen nee meer hoef te verkopen, zolang ik hiermee rekening houdt.

Ik stond al langere tijd stil op 90 kg schoon aan de haak en wilde graag wat meer spiermassa opbouwen. Onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Tom Grootendorst heb ik nu iemand om mee te sparren over mijn calorie inname en mijn trainingsschema. Als je al 5 jaar verantwoordelijk bent geweest voor je eigen schema’s kan dit nog wel eens in leuke discussies uiten. Sorry Tom, ik kan lekker koppig zijn!

De weg naar succes is zeker geen rechte lijn. Zo heb ik door een blessure 6 weken niet volledig mijn bovenlichaam kunnen trainen. Maar stilstaan was geen optie, dus na uitgebreid overleg met mijn Personal Body Coach, mijn fysio en met hulp van de expert die de trainingsschema’s maakt heb ik nog aangepast kunnen trainen. Met de benen kan ik wel volop aan de slag en hier heb ik in korte tijd dan ook van kunnen profiteren, een resultaat waar ik trots op ben!

Waar ga ik me op richten de komende periode? Ik vond een nieuwe uitdaging op zijn plaats met als doel dit jaar #strakinkerstpak te zijn. Hoe ver kan ik komen in 7 weken? We gaan het zien!

— Kevin

Het plan van Kevin

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.