Olivia (34):

In de afgelopen periode heb ik een balans gevonden

Olivia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Olivia

Ik wilde me fitter voelen en schreef me toen voor Personal Body Plan in. Nu zijn we bijna anderhalf jaar verder en is het echt een ‘way of life’ geworden. Het heeft mij zoveel geleerd over hoe ik met voeding om kan gaan.

Ik hoeft niet 24/7 op “droog brood” te leven en kan echt nog wel lekkere dingen eten en drinken. In de afgelopen periode heb ik een balans gevonden. Zo kom ik zonder schuldgevoel terug van een borrelavondje en de volgende dag zet ik de knop weer om.

De trainingen van PBP@home zijn goed toe te passen en zo fijn te combineren met het drukke gezinsleven. Het sportmomentje is vaak wel ergens tussen te plannen en anders biedt de app op de mogelijkheid om de trainingsdagen te wisselen.

Mijn Personal Body Coach Nadine de Goed (@nadine.degoed) heeft hier heel fijn bij geholpen. Ze is een positieve en begripvolle coach die me na een mindere periode dat zetje geeft om de knop weer om te zetten.

— Olivia

Het plan van Olivia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Olivia

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.