Oliver (38):

Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me fit!

Oliver wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Oliver

Ik sportte niet, at en dronk wat ik wilde en ik kwam eigenlijk niets aan in mijn twintiger jaren. Dat veranderde toen ik dertig werd. Ik feestte teveel, kreeg een buikje en voelde mijn gezondheid verslechteren.

Daarom startte ik in de lente van 2019 met Personal Body Plan. Mijn vriendin was daarnaast veel fitter en actiever dan ikzelf. In het begin hield ik niet van sporten, laat staan meerdere keren per week, maar iets veranderde en ik begon zelfs uit te kijken naar de trainingen.

Twee jaar later vind ik het heel leuk om te sporten en mijn voeding bij te houden. Vorig jaar heb ik zelfs mijn eerste marathon uitgelopen. Ik voel me op zoveel punten een ander, beter, persoon! Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me fit.

Mijn Personal Body Coach Tamara (@tamaraquezada_10) is geweldig. Ze heeft een positieve invloed op me en steunt me altijd. Zelfs wanneer het even wat minder ging bleef ze me aanmoedigen. Ze is een superster!

— Oliver

Het plan van Oliver

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Oliver

Tamara Quezada (27)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.